Pedikűr, manikűr, műköröm

Pedikűr, manikűr, műköröm szolgáltatásra lehet időpontot foglalni. Az üzlet megjelölése után a szolgáltatások közül kell választani és erre időpontot előjegyezni. Ilyen szolgáltatás lehet például a műkörömépítés, körömápolás, körömfestés, stb. A kiválasztott szolgáltatáshoz kiegészítő szolgáltatás is kérhető. A megfelelő szolgáltatás kiválasztása után már csak az időpontot kell megjelölni, és a foglalást elküldeni.

A pedikűr, manikűr szalonokban a munka során több olyan szakasz is van, amikor az egyik vendég várakozik és vele párhuzamosan egy másik vendégen folytatható a munka. Így az online időpont foglalás rendszerének nem pusztán automatikusan rögzítenie kell tudni az érkezési szándékot, hanem alkalmasnak kell lennie arra is, hogy párhuzamos bejelentkezéseket, munka-beli átfedéseket is kezelni tudjon. A leghatékonyabb időkihasználás érdekében az előjegyzéseknek úgy kell megtörténniük, hogy például amíg az egyik vendég lába ázik, addig a másik vendég manikűrje készülhet.

A munka gördülékeny beosztása nem csak a pedikűr, manikűr mestereknek jó (hiszen folyamatosan dolgozhatnak és több munkát is végeznek el adott idő alatt), hanem a vendégeknek is, mivel hamarabb kerülnek sorra. Az igény megszületéséhez képest rövidebb időn belül találhatnak maguknak előjegyezésre alkalmas időpontot.

Útvonal: Pedikűr, manikűr, műköröm

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ