Sport központ

Időpont foglalási lehetőség sport központba. A foglalás úgy működik, hogy először a települést és az üzletet/szolgáltatót kell választani, majd ezután lehet egy sport szolgáltatásra időpontot foglalni, például pályabérlés, edzés, konditerem. A megfelelő szolgáltatás kiválasztása után kiegészítő szolgáltatás igénybevételére is van lehetőség, amennyiben igényelhető ilyen kiegészítő. Ezek után a megfelelő időpontot kell kiválasztani, és az időpont előjegyzést véglegesíteni.

A sport központok vezetése szinte elképzelhetetlen tiszta és átlátható előjegyzési rendszer nélkül, amely a termek foglaltságát és a rendezvények időpontjait tartalmazza. Ez korábban is így volt, de az online időpont foglalási rendszerek bevezetésével sokkal egyszerűbbé és gördülékenyebbé vált. Először is egy sport központ vagy komplexum rengeteg, különböző célra alkalmas teremből áll. Ezekben a termekben vagy saját szervezésű programok kerülnek megrendezésre, vagy bérbe adhatóak mások rendezvényeihez.

A termek kihasználtságáról nyilvántartást kell vezetni, nehogy összeütközések legyenek. Ezek az időpontfoglalások is kezelhetőek online, természetesen ez csak előjegyzésekre vonatkozhat, a végleges időpont foglalása csak személyes tárgyalások útján jöhet létre.

Útvonal: Sport központ

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ