Fallabda pálya

Lehetőség van fallabda pálya foglalásra. A pálya lefoglalása úgy működik, hogy először települést és üzletet/szolgáltatót kell választani. A kiválasztás után lehet az adott szolgáltatásra időpontot foglalni, azaz egy fallabdapályát kibérelni. A szolgáltatás kiválasztása után ún. kiegészítő szolgáltatás-ra is van lehetőség, amennyiben kérhető ilyen kiegészítő. Ilyen például az ütő-és cipő bérlés. Mindezek után már csak a megfelelő időpontot/időintervallumot kell kiválasztani, és a foglalást elküldeni.

A squash centrumokban általában több fallabda pálya van. Ezeknek az időbeosztását naprakészen rendben tartani, a változásokat felvezetni erre a célra szolgáló program nélkül nehéz. Az online időpont foglalás rendszere a centrumot működtetők nyilvántartásával megegyező, de nyilvános felület, ahol a játszani szándékozók önállóan, alkalmazott idejének az igénybevétele nélkül, diszkréten és hatékonyan intézhetik előjegyzéseiket. A mobil foglalás segítségével az időpont foglalása a pálya részéről munkatárs igénybevétele nélkül zajlik.

A webes időpontfoglalás a megrendelőnek is kényelmes lehet, hiszen bármikor elérhető és  tökéletesen diszkrét: nem kell senkivel szóban egyezkednie, így senki sem hallhatja mit intéz. A cél kettős: a pályák minél jobban ki legyenek használva és a kikapcsolódni vágyók minél egyszerűbben megtalálják a számukra ideális időszakot. Mivel a rendszer csak a szabad helyeket mutatja, azokra az időpontokra, amelyekre érvényes előjegyzés van, nem lehet bejegyzést tenni, így tévedés, összeütközés esélye kizárt.

Útvonal: Fallabda pálya

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ