Orvosi rendelő

Az Orvosi rendelő kategóriába regisztrált szolgáltatásokra lehet itt időpontot foglalni. Az időpontfoglalás úgy működik, hogy először települést és üzletet/rendelőt kell választani, és ezután lehet a kiválasztott orvosi rendelőhöz tartozó szolgáltatásra időpontot előjegyezni. Legyen az akár általános vizsgálat, igazolás, recept írás, kontroll stb. Az orvosi szolgáltatás megjelölése után kiegészítő szolgáltatás választására is van lehetőség, amennyiben a kiválasztott szolgáltatáshoz kérhető ilyen kiegészítő. Végül a megfelelő időpont kiválasztása után lehet foglalást rögzíteni.

A háziorvosi rendelők telítettsége óriási szélsőségek között változhat. Egy influenzaszezonban hosszú tömött sorokat alkotnak a várakozók, míg egy csendes nyári napon üresen kong a váróterem. Járvány idején – pont amikor sokan mennek orvoshoz – nem tanácsos sok emberrel egy légtérben tartózkodni, mert könnyen elkaphatunk a meglévő mellé még valamilyen fertőző betegséget. Így a betegeknek ezekben az időszakokban érdekük, hogy a lehető leghamarabb, lehetőleg előjegyzésük időpontjában bejussanak az orvoshoz és távozhassanak a rendelőből.

Az online időpont foglalás lehetővé teszi mind a pácienseknek, mind az orvosoknak, hogy ésszerűen és hatékonyan osszák be az idejüket. Igaz, hogy a háziorvosi rendelőben a rendelési idő nem változik akkor sem, ha órákig nem jár arra beteg, de de az orvosnak is jól jön, ha előre láthatja, hogy mikorra van időpont foglalása.

Útvonal: Orvosi rendelő

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ