Recepciós szoftverünk segítségével, az összes foglalását egy helyen intézheti. Ajánlónkban egy példán keresztül szeretnénk bemutatni a használatának egyik fő előnyét.

Miért jó a recepciós szoftver orvosoknak?

Egy orvosi rendelőket is üzemeltető gyógyszertár asszisztense eddig telefonon keresztül vette fel az időpontokat. Minden egyes orvosnak volt egy külön füzet,e amibe a hozzá tartozó betegek időpontjai voltak kézzel beírva. Sok esetben azonban átfedések keletkeztek, mert az orvoshoz személyesen is bejelentkeztek a betegek. Ezért sok esetben hiába időpontra érkezett a beteg, várnia kellett, mivel többen is voltak ugyanarra az időpont intervallumra.

Recepciós megoldásunkkal az asszisztens és az orvos is ugyanabba a naptárba veszik fel a betegek foglalásait, így elkerülhetőek az átfedések.

Mindenki tisztában van vele, milyen fontos a sport az egészség megőrzése szempontjából, azonban időhiány vagy egyszerű lustaság miatt sokan elhanyagolják a testedzést. Bár aerobikórára menni vagy edzeni nem tud helyettük, de az időpont-egyeztetést jelentősen megkönnyítheti a számukra, így biztosan szívesebben látogatnak el a sportközpontjába.

Úgy gondolnánk, minden nő szeret szépségszalonba járni, hiszen ki ne élvezné, ha bókokat kap új frizurája miatt, felfrissítheti a bőrét egy kozmetikai kezeléssel, feszesebbé teheti a testét, vagy ellazíthatja az izmait egy masszázzsal. Sokan valóban szívesen ajándékoznák meg magukat időről időre egy kis kényeztetéssel, azonban sajnálják az erre fordított időt. Időpontot foglalni, odamenni, magazinokat lapozgatva várakozni, míg végre sorra kerülnek… Könnyítse meg vendégei dolgát, tegye lehetővé számukra az online foglalást!

A tenisz igen népszerű sport, főként a tehetősebb réteg körében. Sokan mégsem hódolnak annyiszor szenvedélyüknek, ahányszor szeretnék – legtöbbször időhiányra hivatkoznak. Spóroljon egy kis időt vendégei számára, tegye minél egyszerűbbé és gyorsabbá az időpontfoglalást, hogy minél többen eljöjjenek játszani egyet önhöz! Az online booking használata nagyon könnyű. Az érdeklődő mindössze megadja nevét, telefonszámát és címét, illetve kiválasztja a számára megfelelő időpontot egy naptárból, és elküldi a kitöltött űrlapot.

A kéz ápoltsága sokat elárul tulajdonosáról. Ha körmei túl hosszúra nőttek vagy piszkosak, egy ilyen emberrel még kezet sem szívesen fogunk, nem hogy közelebbi ismeretséget alakítsunk ki vele. Lábunkat ugyanúgy ápolnunk kell, mint kezünket. A legtöbben ezzel tökéletesen tisztában vannak, a nők főként, de egyszerűen nincs idejük hetente körmöt reszelni, lakkozni, pedikűrözni, szívesebben bízzák az egészet szakemberre. Pláne, ha biztosak lehetnek benne, hogy a kezelések nem emésztenek fel sok időt, vagy legalábbis a manikűr vagy a pedikűr előtt nem kell félórákat várakoznunk egy unalmas magazint lapozgatva.

Ha fitnesstermében a kondigépek mellett személyi edzőt is foglalkoztat, biztosan szívesebben látogatnak el önhöz a sportos életmódot kedvelő vendégek, hiszen kifejezetten az ő testalkatukra, igényeikre szabott edzéstervet kaphatnak. Az edző azonban sokszor foglalt, így a vendégek olykor hiába érkeznek, vagy várakozniuk kell. Tegye lehetővé számukra az online időpontfoglalást, hogy bárhonnan, bármikor bejelentkezhessenek!

Bármilyen munkakörben dolgozzunk is, alapvető fontosságú, hogy időről időre továbbképezzük magunkat, és tanuljunk valami újat. Ha oktatási központot üzemeltet, és különböző tanfolyamokat indít ügyfeleinek, biztosan még több jelentkezőt vonzana, ha lehetővé tenné számukra, hogy a lehető legegyszerűbben és gyorsabban foglaljanak maguknak időpontot a tanfolyamokra. Az online booking rendszer segítségével a kívánt tanfolyamra kattintva, nevüket, e-mail címüket és telefonszámukat megadva, és a megfelelő időpontot kiválasztva egy pillanat alatt bejelentkezhetnek.

Útvonal: Recepció cikkek

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ