Sokan szívesen igénybe vennének különböző wellness szolgáltatásokat, például masszázst, szaunát, pezsgőfürdőt, testkezelést, kozmetikát; de nincs idejük rá a munka mellett. Azonban, ha legalább az időpont-egyeztetést megkönnyítenék a számukra, biztosan többen jelentkeznének. Vonzzon minél több vendéget, tegye lehetővé az online foglalást!

wellness_idopontok

Amennyiben iroda- és üzlethelyiségeket ad bérbe különböző szolgáltatóknak, megkönnyítheti leendő ügyfelei dolgát, ha biztosítja számukra az online foglalás lehetőségét. Hiszen így nem kell több helyet végighívogatniuk és kérdezgetniük, mikor van szabad hely, mivel azonnal láthatják az elérhető időpontokat. Az online foglalási szolgáltatás igénybe vételéhez az ügyfélnek mindössze egy számítógépre és internetre van szüksége, és pár kattintással elintézheti az időpontfoglalást. Csupán nevét, telefonszámát és e-mail címét kell begépelnie az online űrlapra, majd pedig kiválasztani a számára megfelelő időpontot a naptárból, elküldenie a foglalást, és kész is.

Bármilyen magánórát is ad, legyen az matematikaoktatás, angol- vagy franciaóra, történelemkorrepetálás vagy gitártanítás, biztosan több diákra tehetne szert, ha ügyfelei könnyebben bejelentkezhetnének önhöz. Az online foglalási rendszer segítségével azonnal láthatják a szabad időpontokat, és bárhonnan foglalhatnak, otthonról vagy munkahelyükről egyaránt.

maganora_tanar_idopontok_foglalasa

Útvonal: Online booking cikkek

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ