Az okostelefon mindig kéznél van, ingázáskor, várakozáskor, a dugóban.Mobil telefon segítségével egyszerűen foglalhat időpontot fodrászához, lefoglalhatja hétvégi testmozgáshoz a teniszpályát.

Mobil foglalás bárhonnan, bármikor.

Rendszerünk segítségével hely függetlenül intézheti ügyeit. Amennyiben mégis változna a programja egyszerűen lemondhatja időpontját a telefonja segítségével, még időben kellemetlenségek nélkül.

Sokan nem elsősorban pénz-, hanem időhiány miatt nem járnak annyit kozmetikushoz, amennyit a bőrük megkívánna. Pedig az évek múlásával látszódni fog a hanyagság. Ha időnként nem tisztíttatjuk ki a bőrünket, tetetünk fel egy hidratáló pakolást, vagy masszíroztatjuk meg az arcukat, sokkal szárazabb és ráncosabb lehet a bőrünk, mintha rendszeresen szakemberre bíznánk az ápolását. A legtöbb nő ezzel teljesen tisztában van, mégsem veszik rá magukat, hogy szabaddá tegyenek egy délutánt erre. Bár a kezelésre nem tud elmenni vendégei helyett, könnyítse meg a helyzetüket azzal, hogy sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi számukra a bejelentkezést!

Sokan halogatják az orvost, akár rutinvizsgálatról van szó, akár receptet kell íratniuk, akár valamilyen krónikus betegségük van. Nincs kedvük órákig ülni és várni, hogy végre sorra kerüljenek. Ennek eredményét biztosan ön is tapasztalta: sokan csak akkor toppannak be rendelőjébe, amikor már nagy baj van. Online foglalási rendszerünkkel azonban biztosíthatja betegei számára a kényelmes időpontfoglalást. A vendégek így azonnal látják, melyik nap szabad, így nem látogatnak el önhöz hiába, és senki sem köhög rájuk a váróteremben. Azok is könnyedén bejelentkezhetnek orvosukhoz, akik nem szeretnek telefonálgatni, vagy hamar feladják, ha foglalt a vonal, mert nem érnek rá félóránként próbálkozni.

Arckezelés, arcmasszázs, szempillafestés, szemöldökkiszedés… Minden nőnek szüksége van ezekre, azonban sokan azért nem járnak rendszeresen kozmetikushoz, mert sajnálják rá az időt. Csábítson üzletébe minél több szépülni kívánó vendéget azzal, hogy megkönnyíti számukra az időpont-egyeztetést mobil foglalási rendszerünk segítségével!

kozmetikus_szalon_idpont_rendszer

Bármilyen tanfolyamot is tart, akár legyen az tánctanítás, nyelvoktatás, számítástechnikai képzés vagy valamilyen sport, biztosan visszahallotta már vendégeitől vagy tanítványaitól, hogy bár nehezen vették rá magukat a tanulásra, örülnek, hogy végül eljöttek. Hajlamosak vagyunk halogatni a dolgokat, főként, ha munkáról vagy tanulásról van szó, pedig mindig a kezdet a legnehezebb, utána már sokkal könnyebben mennek a dolgok. Tegye egyszerűbbé érdeklődői számára a kezdeteket, biztosítsa számukra az online időpontfoglalás lehetőségét! Ha bárhol, bárhonnan, mindössze pár kattintással jelentkezhetnek tanfolyamára, biztosan sokkal többen igénybe veszik majd szolgáltatását.

Útvonal: Mobil cikkek

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ