A Flabélos egy olyan alakformáló készülék, mely mozgásterápiát alkalmazva tízpercnyi működés alatt ötvenpercnyi edzőtermi kalóriát éget el. Az „edzés” során javul a vérkeringés, a közérzet, a koordinációs készség, az izomzat feszessége. Gyógyhatásaként csökken a cukorbetegeknél a vércukorszint, gyorsítja a vérkeringést, az emésztést, még az edzés után is.

Nem véletlen, hogy annyira nagy közkedveltségnek örvend minden flabélos stúdió, hogy időpontot kell kérni egy – egy foglalkozás idejére. A legjobb, legköltséghatékonyabb megoldás az online foglalási rendszer alkalmazása, arra, hogy a vendégeket precízen és gyorsan ki tudja szolgálni az alakformáló készülék. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos módon történő időpontfoglalással foglalkozó alkalmazott munkaviszonya megszűnne, csak modernebb és elegánsabb megoldási lehetőséget kapna arra, hogy a vendégeket úgy fogadja, ahogy egy ilyen stúdiótól elvárja a vendég.

A futball nagy kedvenc, kicsiknek és nagyoknak, egyéneknek és csoportoknak, férfiaknak és nőknek egyaránt. Nem csak nézni szeretik a focimeccseket, hanem művelni is. A népszerű sporttevékenység pedig megkívánja a focipályák létét, állandó elérhetőségét.

Hogyan lehet megoldani az állandó elérhetőséget? Természetesen online módon, méghozzá az online foglalási rendszer használatával. Ezen az oldalon láthatóvá válik a csapatok számára, hogy mettől meddig szabad a pálya, mikor ejthetik meg saját barátságos mérkőzésüket.

A focipálya üzemeltetője a nagyobb, „hivatásos” meccseket is meg tudja hirdetni ezeken az oldalakon, hiszen a nagy meccsek nagy érdeklődésre adnak lehetőséget. Az online foglalási rendszerben nem csak a meccsek jegyeinek értékesítését automatizálhatja, hanem a kisebb csapatok, baráti összejövetelek számára is online módon leadott foglalásokat is.

A fallabda játék egyre népszerűbb hazánkban is, a statisztikák szerint hetente 40.000 ember fogja meg a sqash ütőt. A játékosok 18-39 év közöttiek, és többnyire a városban laknak.
Ezekből az adatokból is kitűnik, hogy az, aki szereti a fallabdát az többnyire a munkaerő piac aktív tagja, így számukra nagy segítséget jelent az online foglalási rendszer használata.

A fallabda rendkívül mozgásigényes sport, izgalmakkal, vitákkal, jóleső nyerésekkel fűszerezve. Az, aki szereti ezt a sporttevékenységet, készül rá, társaságot szervez magának, hiszen a fallabda játékot akár négyen is játszhatják.

A fallabda pálya üzemeltetőjének és a fallabda játékosoknak is kiváló eszközt nyújt az online foglalási rendszer használata, hogy időpont egyeztetésüket rugalmasan és a kor szelleméhez méltó módon tudják egyeztetni. A sqash játékos is, a pálya üzemeltetője is online elérhető oldalon láthatja előbbi a szabad időpontokat, utóbbi a foglalások számát. A játékosnak lehetősége van arra, hogy több időpontot kössön le maga és barátai számára, a tulajdonos pedig egy tervezhető vállalkozást kap.

A teniszpályának kihasználtságának mérése sok időt vesz igénybe, ráadásul nem is egyenletes a havi elosztása a pálya kihasználtságának. A teniszpálya használatán kívül a hozzákapcsolt szolgáltatások iránti érdeklődés is ehhez mérten alakulnak. Holott ez egészen másként is lehetne!

Az online foglalási rendszer használatával nem csak a teniszpálya időpont foglalásának gyorsabb és precízebb, kulturáltabb módját adja, hanem a teniszpályán keresztül elérhető vagy független szolgáltatások, melyek a teniszpálya területén helyezkednek el, vendégforgalma is jelentősen növelhető. A teniszpálya bevétele minden szempontból emelkedő szintet mutat.

Az online foglalási rendszerhez való kapcsolódáskor a reklámozási lehetőségek is kiszélesednek, hiszen egy olyan felhasználó, aki például masszázs időpontot keres, találatként a teniszpályához kötött masszázs szolgáltatás lefoglalható időpontjait is láthatja. A masszázs iránt érdeklődők a szolgáltatás igénybevételekor megismerkedhetnek a teniszpálya egyéb más szolgáltatásaival is, így akár további potenciális ügyfeleket is szerezhet magának a vállalkozás.

A jóga stúdió felöleli mindazt a szolgáltatási kört, mely a lelki békéhez, testi egészséghez, a külső és belső szépséghez segíti hozzá a testileg – lelkileg megfáradt embert. A jóga stúdióban a jógázási gyakorlatok elvégzésén kívül még igénybe vehető a masszázs, a kozmetikus, a kineziológiai szolgáltatások is. Rendszeresen tartanak itt workshoppokat, tanfolyamokat, rendezvényeket.

Ezek a programok egész évben elérhetőek, de nagyon sok adminisztratív feladatot és emberi munkaidőt jelent a többi feladathoz viszonyítva.

Az online foglalási rendszer használatával az asszisztensi, szervezői feladatok egy része megoldható, hiszen a vendégek online időpont foglalásának lehetősége miatt, az időbeosztás automatizálódik. A rendezvények, tanfolyamok esetében az ingyen reklámozási lehetőségen kívül további potenciális ügyfeleket érhet el a jóga stúdió.

Ez a célja a sport központoknak. Egy csokorba gyűjtötték össze a sportolás szerelmeseinek kedvenceit, hogy mindent megtaláljanak egy helyen. A kedvenc helyek között szerepelnek a sportközpontok, a szabadidő kulturált eltöltésére alkalmas helyszínek között. Sokan kedvelik ezeket a helyeket, és a központok által nyújtott szolgáltatásokat is.

Egy edzésprogram sok összeállított sporttevékenységből áll, de az erőnléti edzéseken kívül minden más teremsportot ki lehet próbálni.

A hely adott, a kedvenc sport adott, már csak az időt kell megszervezni. Ez a nehezebb feladat. Az elfoglalt emberek vagy bérletet váltanak, amit nem igazán szeretnének, vagy időpontokra érkeznek, ami már jobban kiszámíthatóbb.

A sport, a mozgás az egészséges élet része, az emberek egy része szereti, más része pedig nem ér rá ezzel foglalkozni.
A fitneszedzésekben az a jó, hogy olyan mértékben foglalkozhatsz vele, amennyi jól esik. Bár a hatékony zsírégetésnek, fogyásnak akkor lesz meg az eredménye, ha rendszeresen járunk edzésre, csak a nagyon elszántaknak sikerül időben odaérni a stúdióba.

Az is előfordulhat, hogy időben odaérsz az edzésre, de addigra már olyan sokan vannak, hogy nincs kedved beállni a sorba. Az is előfordulhat, hogy előzetesen kell feliratkozni egy-egy edzésprogramra, de már teltház van három hétre előre is. Mit tehetsz ellene? Vagy vársz, és folyamatosan érdeklődsz, vagy keresel egy másik stúdiót, akár a város másik oldalán.

Az is lehet, hogy sosem érsz rá, mert sokat dolgozol, nem tudod megoldani, hogy a gyerekért más menjen az óvodába, iskolába.

A szépség nagyon fontos, egy nő szépségét az arcon kívül a körmei állapota alapján ítéli meg, jellemzően a férfi körében.
A szépségápolás eme területe nem egy tízperces elfoglaltságot jelent sem a vendégnek, sem a szakembernek. Egy műkörömépítésre rá kell szánni egy órát is, ezt pedig nem minden vendég tudja vállalni, ha csak úgy beesik az utcáról.

Az online foglalási rendszer ennek a kötelező időtöltésnek a kiszámíthatóságát is szolgálja. Számos előnye mellett a biztonságos szolgáltatás az, ami jelentősen segítheti egy manikűr, pedikűr vállalkozás életét. A kiszámítható időpontok alapján meg lehet határozni a napi vendégszámot, így elkerülve a vendégben kialakuló csalódottság érzését. Az időpont szolgáltatás jelentősen javít a szépségápolás minőségének megítélésében is.

A kozmetikus szakmája, feladata nagyon kényes területe a szépségiparnak. Az emberi arc, bőr kezelése nem kevés szakértelmet kíván. Egy fodrász elronthatja a hajfestést, azt még helyre lehet hozni, de a kozmetikai kezelés káros következménye akár egy életen át viselhető problémákat okoz.

Általános nézet, hogy a kozmetikusok szolgáltatásait leginkább nők veszik igénybe, de egyre jobban terjed a férfi szépségápolás is. Nem egy férfi vendég fordul meg a kozmetikán azért, hogy egy arcfrissítő kezelést igénybe vegyen.
Az online foglalási rendszer nem tesz különbséget férfi vagy női felhasználó között, így a férfiak számára is elérhetővé válik a kozmetikai időpontfoglalás online rendszere.

A kozmetika számára nagyon sok olyan szolgáltatást, kimondott és kimondatlan előnyöket tud biztosítani, mely egy vállalkozás életében kihagyhatatlan. Azon kívül, hogy folyamatosan láthatóvá válik az kliensek foglalásának időpontjai, jobban meg tudja szervezni a munkafolyamatokat, a nyitvatartási időt. A foglalási rendszerben leadott előjegyzésekre a kozmetikus fel tud készülni, kiszámíthatóbbá válnak a felhasznált alapanyagok mennyisége, az áramfogyasztás, egészében véve a kozmetikai szalon működése.

A szolárium nagyon jót tehet azoknak a vendégeknek, akik szeretnek ellenőrzött körülmények között barnulni, vagy kóros D vitaminhiányban szenvednek. Azok számára is ideális a szolárium használata, akik enyhe depressziós tüneteket produkálnak, hiszen a biztonságos UV sugárzás a kedélyállapotra is pozitív hatással van.

A szoláriumok elérhetősége a mai technikai eszközök fejlődésével már nem merülhet ki a céges honlapra feltüntetett telefonszámmal. Az internet felhasználók szeretik a gyors információáramlást, szeretik az azonnali lehetőségeket kihasználni, így akár az online foglalási rendszerben látható szabad időpontokat is szívesen kihasználják.

Útvonal: Blog Jegy foglalási rendszer

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ