Időpont foglalási program szolgáltatóknak

Szolgáltatóknak szóló információk, miért érdemes használni időpont fogalalási rendszerünket.

Minden üzlet sikeresen használhatja foglalási programunkat!

A rohanó hétköznapokban sokan nem érnek rá sportolni, pedig tudják, hogy testük karbantartásának elmulasztása később sokszorosan megbosszulja majd magát. A jóga remek alternatívát nyújt mindazoknak, akik egy megterhelő aerobikórát vagy egy edzőtermi foglalkozást nem bírnának. Az online időpontfoglalással pedig még inkább megkönnyítheti leendő vendégei dolgát.

joga_studio_gyerekek_idopont

Ha orvosi rendelőben dolgozik, biztosan tapasztalja, hogy sokan csak akkor jönnek el önhöz, amikor már késő; halogatják a vizsgálatot, mert nem szeretnek várakozni, üldögélni a rendelő előtt, miközben mindenki tüsszög vagy rájuk köhög… Tegye lehetővé betegei számára az online foglalást, így biztosan sokkal szívesebben igénybe veszik a szolgáltatását!

orvosi_rendelo_recepcios_idopont

Sokan elhanyagolják a testedzést, mondván, nincs rá idejük. Ha ön teniszórákat kínál, de mostanában egyre kevesebb ügyfele van, tegye lehetővé az internetes időpontfoglalás lehetőségét! Meglátja, így azokat is odacsábíthatja a teniszpályára, akik korábban időponthiányra hivatkoztak. Ezzel a módszerrel ugyanis bármikor, bármikor előjegyezhetik magukat egy edzésre.

tenisz_palya_foglalas

Mostanában egyre kevesebben járnak önhöz fallabdázni? Sokan az időponthiányra hivatkozva hanyagolják a testedzést. De ha vendégeinek lehetősége lenne online, bármikor és bárhonnan időpontot foglalni a pályára, biztosan többen élnének a lehetőséggel. Az internetes rendszer jóvoltából ugyanis könnyedén beilleszthetik a fallabdaedzést zsúfolt programjukba.

fallabda_palya_berles_idopontfoglalasa

Ha futballpályát működtet, de az utóbbi időben egyre kevesebben foglalták le a helyszínt edzésre, biztosan elgondolkozott már azon, hogyan tehetné vonzóbbá azt ügyfelei számára. Kelendőbbé teheti szolgáltatását, ha biztosítja a Facebook időpontfoglalás időpontfoglalás lehetőségét, hiszen így vendégei azonnal láthatják a szabad időpontokat, és bármikor lefoglalhatják a pályát.

futball_palya_lefoglalas

Ha konferenciákhoz vagy más céges programokhoz, esküvőkhöz, partikhoz, kiállításokhoz biztosít rendezvényhelyszínt, biztosan tudja, ügyfelei számára milyen fontos, hogy a lehető legegyszerűbben elérhessék szolgáltatását; hiszen egy hasonló rendezvény megszervezése rengeteg energiát igényel. Biztosítson online időpont-foglalási lehetőséget megrendelőinek!

rendezveny_konferencia_idopontra

Sok kollektíva járna le szívesen egy közeli futballpályára focizni egyet munka után, azonban ezek a próbálkozások – a közös iszogatások tervéhez hasonlóan – kudarcba fulladnak, ugyanis a legtöbbször senki sem vállalja magára a szervezést. Helyet keresni, időpontot foglalni, értesíteni mindenkit… Ebből az egyik feladatot ön is megkönnyítheti leendő vendégei számára.

Ha cégeknek biztosít bérelhető irodákat, egyszerűbbé teheti a foglalást ügyfelei számára az online időpont-egyeztetés lehetőségének biztosításával. Így biztosan többen igénybe veszik majd szolgáltatását, hiszen azonnal láthatják a szabad időpontokat, és egyszerűen lefoglalhatják az iroda helyszínt, így rengeteg időt megspórolnak.

iroda_helyszin_idopont_foglalasa

A nyelvtudás manapság elengedhetetlen, sokan mégsem veszik a fáradságot, hogy beiratkozzanak egy nyelviskolába, és angolul, németül, spanyolul vagy épp kínaiul tanuljanak. Biztosan többen járnának a tanfolyamokra, ha azonnal láthatnák, milyen szabad időpontok vannak, és akár online is lefoglalhatnák az egyik helyet. Biztosítsa ezt a lehetőséget leendő ügyfelei számára!

nyelviskola_nyelvranar_ora_idoponthoz

Mindenki vágyik arra, hogy időnként lazíthasson egy kicsit, mégis kevesen jelentkeznek be masszázsra, mert sajnálják az erre fordított időt. Azonban az online foglalási rendszer segítségével legalább a bejelentkezést megkönnyítheti és gyorsabbá teheti vendégei számára, hiszen így akár otthonról, egy pillanat alatt foglalhatnak maguknak időpontot.

masszazs_online_foglalo_rendszer

1. oldal / 2
Útvonal: Időpont foglalási program szolgáltatóknak

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ