Foglalási rendszer üzleteknek

Az időpontfoglalási rendszerünkben lehetősége van új üzlet hozzáadásához, amivel lehetővé teheti ügyfelei számára egy-egy időpont lefoglalását interneten keresztül. Fontos, hogy néhány menüpontot (Recepciós Pult és a Szolgáltatás beállítás) csak akkor tudja használni, ha legalább egy üzlettel már rendelkezik időpontfoglalási rendszerünkben. Új üzletet az Adminisztráció blokkban található Üzlet varázsló menüpontban tud felvinni a rendszerbe.

Egy üzlet tulajdonosaként, valamint az üzlet szolgáltatásainak adminisztrátoraként lehetősége van a foglalásai nyomon követésére, kezelésére, valamint új foglalás hozzáadására. Ezeket a funkciókat az Adminisztráció blokkban található Recepciós Pult menüpontban érheti el.

Egy üzlet tulajdonosaként lehetősége van szolgáltatások és plusz szolgáltatások létrehozására, módosítására vagy eltávolítására, nyitvatartások és szabadnapok beállítására. Ezeket a funkciókat az Adminisztráció blokkban található Szolgáltatás admin menüpontban érheti el.

Itt bármelyik ügyfele nevében tud Ön időpontot foglalni. Így ha ügyfelének nincsen lehetősége interneten időpontot foglalni valamelyik szolgáltatásra, abban az esetben Ön is foglalhat helyette egyszerűen.

Ha már rendelkezik legalább egy üzlettel az időpontfoglalási rendszerünkben, akkor lehetősége van az üzlet adatainak módosítására, valamint ha úgy dönt, akkor törölni is tudja az üzletét rendszerünkből. Üzletét az Adminisztráció blokkban található Üzlet Profil módosítása menüpontban tudja módosítani vagy törölni.

Lehetősége van a korábban létrehozott szolgáltatásokra foglalható időpontok létrehozására vagy törlésére. A létrehozott nyitvatartás alapján tudnak ügyfelei időpontot foglalni Önhöz.

Ha már létrehozott legalább egy üzletet és ahhoz tartozó szolgáltatást, akkor lehetősége van azt saját oldalába illeszteni. Ehhez szükséges kódot az Saját oldalba illesztés menüpontban tudja elkészíteni

Ha már van a rendszerünkben üzlete és szolgáltatása, akkor egy kiválasztott szolgáltatáshoz szabadnapot állíthat be, így ügyfelei nem tudnak időpontot foglalni erre a napra.

Útvonal: Segítség üzleteknek a rendszer használatához

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ