Affiliate program működése
Amennyiben az Ön segítségével oldalunkra új ügyfél látogat és az ügyfél vásárol is tőlünk, úgy az Ön által szerzett üzletek után Önnek jutalékot fizetünk. A jutalék akkor is megilleti Önt, ha a vásárlásra nem azonnal, de 180 napon belül sor kerül. Ehhez a weboldalán, vagy bármilyen elektronikus csatornáján (Weboldalán,Blogján, Közösségi oldalán, E-mail hírlevelében stb.) a tőlünk kapott linket el kell helyeznie.

A partnerprogram részvételi feltétele, kifizetés:

  • Minden számlaképes egyéni- és társas vállalkozás, valamint magánszemély résztvehet a programban.
  • A jutalék mértéke a megrendelt, kifizetett szolgáltatás 50%-a. Akciók esetében az akciós nettó ár alapján számítjuk ki a jutalékot. Jutalékot csak akkor nem fizetünk,ha a vevő a megrendelt terméket nem fizette ki.
  • A jutalék elszámolása és kifizetése havi rendszerességgel történik. A teljesítés időpontja a tárgyhónap utolsó napja. Minden tárgy hónapot követő tizedik napjáig partnerprogramunk résztvevői e-mail értesítést kapnak, amely alapján jogosultak részünkre számlát benyújtani, illetve a magánszemélyek kérhetik a kifizetést.
  • Kifizetésre csak abban az esetben van lehetőség ha a kifizethető jutalék mértéke eléri az 5.000 Ft + ÁFA összeget. A számlát a tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig kötelesek részünkre eljuttatni, amelyet 15 napon belül átutalással egyenlítünk ki.
  • Magánszemélyeknek a jutalékot Paypal számlára utaljuk, vagy rózsaszín postai csekkel küldjük. (Utalási költséget levonjuk a jutalékból.) 
  • 5000 forint alatti jutalékot a következő hónapra továbbvisszük, amíg az 5.000 Ft + ÁFA összeget el nem éri.

Nálunk nincs apróbetűs rész, egyedül a korrekt hozzáállást várjuk el. Kérésre bannerekkel, információkkal segítjük Affiliate partnereinket. 
Új regisztráció Affiliate programhoz

Útvonal: Affiliate program weboldalaknak

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ