Időt spórolhatunk a webes és mobil foglalással

Rohanó világunkban az embereknek nem mindig, vagy inkább sosem jut idejük arra, hogy például az orvosi rendelőben kivárják a sorukat, a fodrászhoz spontán betérve várakozzanak fél órát, hogy az előttük lévők elkészüljenek, és végre az ő frizurájukat is megcsinálják. A rengeteg munka és más kötelezettség miatt egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy úgy térjünk be valahová, hogy tudjuk, nem kapjuk meg a vágyott szolgáltatást azonnal. A e-Capital Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél megtaláltuk a megoldást erre a problémára: FIXidőpont néven indított szolgáltatásunk segítségével online lehet időpontot foglalni, így egészen biztosan elkerülhető a várakozás. Találmányunk a Invitel InnoMax Díj pályázatán egészen a harmadik helyig jutott!

fixidopont foglalas

Honlapunkat, a fixidopont.hu-t úgy alakítottuk ki, hogy okostelefonnal is könnyedén használható legyen, hiszen a technikai fejlődésnek köszönhetően ma már nem csak otthon, a számítógép előtt ülve használható az internet, hanem akár utazás, bevásárlás közben is könnyedén el lehet intézni bármit. Ezeknek a mobiltelefonoknak köszönhetően bárki, bárhol online lehet, mi ezt a lehetőséget igyekeztünk kihasználni a fejlesztés megtervezése során, és lehetővé tettük a mobil foglalást. Szolgáltatásunknak köszönhetően akár egy megbeszélés közben is lehet időpontot foglalni a kozmetikushoz, fodrászhoz, de még a fogorvoshoz is, hiszen néhány adat megadása után mindössze egy kattintás, és már kész is az előjegyzés!

Online foglalási rendszerünkkel nem csak az előjegyzés vált könnyen megoldhatóvá, ugyanilyen könnyen le is mondható az időpontfoglalás, ha esetleg valami halaszthatatlan tennivaló jönne közbe. Az interneten keresztül ráadásul azok a kínos percek is elkerülhetők, ami például telefonban semmiképpen sem: annak magyarázata, hogy miért mondja le az ember az utolsó pillanatban a foglalását. Rendszerünk használatával az emberek jelentősen megkönnyíthetik mindennapi életüket, és rengeteg időt spórolhatnak meg, hiszen elkerülhetik a telefonálást esetleg a személyes intézkedést.

Tovább a kategóriában: Díjak, elismerések »
Útvonal: Díjak, elismerések Időt spórolhatunk a webes és mobil foglalással

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ