Segítségünkkel az interneten vagy akár mobilon, facebook-on keresztül INGYENESEN FOGLALHAT IDŐPONTOT egyre több üzletbe. 
Fodrászok, kozmetikusok,  műkörmösök, szolárium stúdiók, fitnesz és jóga termek, szolgáltatók széles köre használják rendszerünket.
Készítsen próba foglalást, tesztelje ki rendszerünket, hogy milyen egyszerű.

Csatlakozzon rendszerünkbe üzletként, szolgáltatóként és érje el ügyfeleit online! Akció üzleteknek! Várjuk üzletek jelentkezését, indulási akciónk 2015.12.31-ig tart. Akciónkban INGYENESEN használhatják rendszerünket!

Település Üzlet keresése
  Település szerinti rendezés
Szolgáltatás szerinti rendezés

  • Rohanó világunkban az embereknek nem mindig, vagy inkább sosem jut idejük arra, hogy például az orvosi rendelőben kivárják a sorukat, a fodrászhoz spontán betérve várakozzanak fél órát, hogy az előttük lévők elkészüljenek, és végre az ő frizurájukat is megcsinálják. A rengeteg munka és más kötelezettség miatt egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy úgy térjünk be valahová, hogy tudjuk, nem kapjuk meg a vágyott szolgáltatást azonnal. A e-Capital Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél megtaláltuk a megoldást erre a problémára: FIXidőpont néven indított szolgáltatásunk segítségével online lehet időpontot foglalni, így egészen biztosan elkerülhető a várakozás. Találmányunk a Invitel InnoMax Díj pályázatán egészen a harmadik helyig jutott!

    fixidopont foglalas

    Időt spórolhatunk a webes és mobil foglalással Bővebben...

RÓLUNK ÍRTÁK

indexcomputerworldhetivalaszmediapiachvg

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ